Final Fantasy-klassiekers Final Fantasy X / X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII The Zodiac Age nu beschikbaar als pre-order

Square Enix maakt bekend dat het hooggeprezen Final Fantasy X / X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII The Zodiac Age nu beschikbaar zijn als digitale pre-orders. Deze twee klassieke titels verschijnen in april voor het Nintendo Switch-systeem en Xbox One .
Final Fantasy XII The Zodiac Age oogt dankzij de HD-graphics fraaier dan ooit. Ook kunnen spelers nu kiezen voor de originele of een geremasterde soundtrack en genieten van de nieuwe trial mode. Andere toevoegingen en verbeteringen zijn:

  • Job-resetfunctie: Door in Rabanastre te praten met Montblanc, de leider van Clan Centurio, kunnen spelers de jobs van hun teamleden resetten en veranderen, zodat ze de jobs van hun party naar eigen voorkeur kunnen aanpassen.
  • Aanvullende Gambit-sets: Gambits laten spelers de AI van hun party aanpassen. Daarvoor kunnen spelers nu drie unieke sets creëren, waarna spelers eenvoudig van sets kunnen wisselen al naar gelang de situatie, bijvoorbeeld bij het verkennen van maps of tijdens eindbaasgevechten.
  • Verbeterde ‘New Game+’: Deze biedt spelers de mogelijkheid om de game te beginnen met teamleden van level 90 en behoud van bepaalde voorwerpen uit eerdere playthroughs, zoals wapens, magie en gil.
  • Specifiek voor de Xbox One X – Ondersteunt tot 60fps.

Om de komende release van Final Fantasy XII The Zodiac Age te vieren, heeft Isamu Kamikokuryo, de illustrator van de serie, gloednieuw artwork gemaakt van de iconische hoofdrolspelers.

Square Enix heeft ook een nieuwe trailer onthuld voor Final Fantasy X / X-2 HD Remaster die spelers een indruk geeft van het emotionele verhaal en de spannende gameplay waar ze naar uit kunnen kijken. De game biedt moderne graphics, de mogelijkheid om te schakelen tussen de originele of opnieuw gearrangeerde soundtrack, en tientallen uren aan avontuurlijke en spannende content.

Final Fantasy X / X-2 HD Remaster komt op 16 april 2019 beschikbaar voor Nintendo Switch en Xbox One. Final Fantasy XII The Zodiac Age is vanaf 30 april 2019 beschikbaar.

 

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password