[Film] Midsommar: de nieuwe horrorsensatie op klaarlichte dag – Trailer

De regisseur van de omstreden horrorhit Hereditary, Ari Aster, komt deze zomer met de nieuwe horrorsensatie Midsommar.  Een unieke horrorervaring omdat het verhaal zich op klaarlichte dag afspeelt.

In Midsommar bezoekt een groepje vrienden een geïsoleerd Zweeds dorpje.  Het hoogtepunt van de trip moet het traditionele Midzomerfestival worden, waarbij de langste dag van het jaar wordt gevierd.  De toeristen worden door de dorpelingen met open armen ontvangen.  Maar de ogenschijnlijke, idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel waarbij het maar de vraag is of de tieners het einde van de zonnige nacht zullen halen.  Check hieronder de eerste beelden.

Met Florence Pugh, Jack Reynor, William Jackson Harper en Will Poulter.

Midsommar speelt vanaf 7 augustus in de bioscopen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password