[Film] Hellboy kleurt Antwerpen bloedrood – Trailer

‘S werelds bekendste antiheld – Hellboy – maakt op 10 april zijn terugkeer naar het grote scherm. Om dat extra in de verf te zetten, werden in de Antwerpse Ernest van Dijckkaai even de poorten van de hel opengezet met een gigantisch bloedrood spandoek waar je niet naast kan kijken!

Een extra reden nodig om het doek in al z’n glorie te gaan bewonderen? Zondag 7 april gaat de Ronde van Vlaanderen quasi onder het Hellboy-spandoek van start! Of mocht de verplaatsing te ver zijn, kan je zondag ook altijd op één afstemmen waar je het vanuit je zetel kunt aanschouwen.

Hellboy is terug, vuriger dan ooit. Gebaseerd op Mike Mignola’s iconische werk, brengt dit actierijke verhaal de legendarische half-demon/superheld (David Harbour, “Stranger Things”) naar het Engelse platteland om het op te nemen tegen een drietal verwoestende giganten. Daar ontmoet hij “The Blood Queen”, Nimue (Milla Jovovich, van de Resident Evil reeks), een herrezen, eeuwenoude tovenares die een lang vervlogen verraad wil wreken. Plots bevindt Hellboy zich in een strijd tussen het bovennatuurlijke en het menselijke en moet hij al zijn ‘helse’ krachten aanwenden zonder daarbij het einde van de wereld te veroorzaken…
Hellboy wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en is vanaf 10 april in alle Vlaamse & Brusselse bioscopen te zien. 
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password