Fantasie avontuur spel Magnum Quest voegt geweldige nieuwe functies toe en een groots Giveaway evenement

Vandaag onthult uitgever en ontwikkelaar TuYoo Games een nieuwe update en in-game event voor hun razend populaire mobiele game: Magnum Quest [iOS / Android]. De game combineert idle tactische combat gameplay met card-based mechanics, en bevat personality-packed hero characters die uitblinken in het graven in dodelijke kerkers, het verkennen van winterse wildernissen, en het opnemen tegen angstaanjagende vijanden! Elk personage is uniek en neemt het op tegen tegenstanders in volledig gerenderde 3D-gevechten vol magie en macht. Als je een fan bent van tabletop en digitale fantasie RPG’s, dan zul je Magnum Quest met plezier spelen!

De update van vandaag bevat een groot aantal nieuwe functies en content, waaronder meer open-wereld elementen, gildegevechten, het maken van uitrusting en een nieuwe functie – Idle Dispatch. Deze nieuwe gameplay-elementen breiden Magnum Quest uit op manieren die het veel verder brengen dan een traditionele idle-titel en voegen meer tactische gevechten toe terwijl ze de RPG-elementen van het spel verbeteren.

Nieuwe functies van Magnum Quest zijn onder andere:

  • Het is een grotere wereld daarbuiten: Nieuwe open-wereld elementen betekenen dat er meer is voor spelers om te verkennen, van gevaarlijke jungles en winterse woestenijen, tot griezelige kerkers en sinistere ruïnes
  • Guild vs.Guild gevechten: Speler tegen speler gevechten zijn nu een onderdeel van het spel voor degenen die hun gildes tegen elkaar willen uitspelen!
  • Idle Dispatch: Magnum Quest is een idle game, en deze update voegt meer idle gameplay toe. Spelers kunnen verschillende teams op verkenning sturen en meer plaatsingsbeloningen krijgen via de niet-main personages die ze ontwikkelen.
  • Smeed je lot: Een nieuw crafting- en smeedsysteem laat je speciale en krachtige wapens en uitrusting maken

Om de update te vieren, lanceert het Magnum Quest-team een “Endless Free Summons”-evenement waarbij spelers gratis kaarten kunnen verdienen om hun personages te verbeteren. De 1000 trekkingen verloting loopt de komende 30 dagen, dus zorg dat je er snel bij bent om niets te missen!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password