Fallout 76 | De Test Your Metal-update is nu gratis beschikbaar voor alle spelers

De nieuwste Fallout 76-update is nu beschikbaar en gratis voor alle spelers. Test Your Metal introduceert drie nieuwe openbare evenementen: “Test Your Metal”, “Eviction Notice” en “Moonshine Jamboree”. Seizoen 9 introduceert het “Heart of Steel: A Dread Island Tale” Scorebord, waar alle spelers S.C.O.R.E. kunnen verdienen om in rang te stijgen voor een nieuwe reeks beloningen.
Test Your Metal
De Brotherhood of Steel stuurt een Field Team om de Rust Eagles te onderzoeken, een groep van Blood Eagles die reserveonderdelen voor robots hebben opgeslagen om een leger gevechtsbots te bouwen. Dit evenement verschijnt op de kaart bij de Metal Dome, ten noorden van Fort Atlas in de Savage Divide. Praat met Initiate Pappas om te beginnen. Overleef drie ronden met drie andere leden van het Brotherhood Field Team tegen het andere team van de Rust Eagles-machines. Verdien buit, XP en zeldzame beloningen, inclusief plannen om de nieuwe Botsmith Armor-set te maken.

Eviction Notice
Super Mutants hebben het nieuwe kamp van de Settlers bij Foundation overrompeld, die een oplossing hebben bedacht voor nabijgelegen dodelijke stralingsniveaus met een machine genaamd de “Rad Scrubber”. Deze gebeurtenis verschijnt op de kaart bij een krater ten oosten van Foundation, ten zuiden van Huntersville, en in de Savage Divide. Versla de golven van Super Mutants en verdedig de Rad Scrubber tegen hun aanvallen om ervoor te zorgen dat deze blijft functioneren. Verdien de reputatie van de Settler-factie, buit en maak kans op een van de vele legendarische wapens met drie sterren, elk met een unieke uiterlijk.

Moonshine Jamboree
Moonshiner Ned werkt achter de bar in de Sunday Brothers Cabin in The Mire. Bezoek Ned om dit evenement af te trappen en hem te helpen het belangrijkste ingrediënt van Mire Magic Moonshine, Acidic Gulper Venom, te verwerven. Steek het Jamboree Bonfire aan en versla de aanval van Gulpers om het Venom te verzamelen. Stort 30 Venom in de moonshine batch en zorg ervoor dat de distilleerderijen intact blijven van de Gulper-aanvallen om de overwinning te behalen. Verdien de reputatie van de Raider-factie, buit, het geheel nieuwe ‘Gulper Smacker’ melee wapen en enkele flessen Gulpershine om de schade van de Gulper Smacker te vergroten.

Seizoen 9 introduceert ook vanaf vandaag Heart of Steel: A Dread Island Tale. Speel door en maak kans op de Dread Island-bundel, Bone Bow Skin, Throne of Bone en meer. Fallout 1st-leden krijgen dit seizoen ook van speciale beloningen en een verhoogd S.C.O.R.E.-tarief.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password