Fallout 76 | Aankondiging 2022 Roadmap

Bethesda Game Studios maakt zich op voor een spannend jaar in Fallout 76. Gedurende 2022 gaan spelers nieuwe content ervaren, te beginnen met de Invaders From Beyond-update in het voorjaar. De zomer belooft een verscheidenheid aan Public Events om aan deel te nemen met de Test Your Metal-update. In de herfst wagen spelers zich buiten de grenzen van Appalachia, in de Pitt met een geheel nieuwe expeditie. De winter markeert de komst van de reizende Nuka-World roadshow in Appalachia, met nieuwe Public Events, een nieuw Region Boss Public Event, nieuwe loot en nog veel meer! Om af te sluiten, betekent een nieuw jaar van Seasons meer wapens, uitrusting en items om je C.A.M.P. mee uit te rusten. Lees verder voor het volledige overzicht van wat er dit jaar naar Fallout 76 komt.

Lente
Onze volgende patch komt er binnenkort aan met een geheel nieuw seizoensevenement, Invaders From Beyond. Dan komen spelers verspreid over de volledige map UFO’s en buitenaardse wezens tegen. Versla de indringers en vernietig hun Brainwave Siphons voordat ze hun “onderzoek” voltooien. Deze patch brengt ook verbeteringen en wijzigingen aan Fallout Worlds, inclusief de mogelijkheid om S.C.O.R.E. op dagelijkse en wekelijkse challenges te verdienen, nieuwe instellingen voor C.A.M.P. gebouwen, PvP-instellingen, VATS uitschakelen en Legendarische Perks.

Zomer
De Test Your Metal-update komt met drie nieuwe Public Events: Test Your Metal, Eviction Notice en Moonshine Jamboree. Fallout 1st-leden kunnen verbeteringen aan het scoreboard verwachten, zoals exclusieve challenges, meer S.C.O.R.E. te verdienen, en exclusieve rangen op het scoreboard.

Herfst
Expedities: The Pitt introduceert een geheel nieuwe manier om Fallout 76 te spelen. Spelers kunnen via een nieuwe hub in Whitespring voor het eerst in de game buiten Appalachia gaan. Deze update introduceert herhaalbare off-site missies waarin spelers nieuwe beloningen verdienen, en nieuwe NPC’s ontmoeten inclusief quests en dialoogopties. Daarnaast worden de Trogs opnieuw geïntroduceerd, een vijand die voor het eerst werd gezien in Fallout 3’s The Pitt.

Winter
Een ondernemer van de wasteland heeft de vooroorlogse, reizende roadshow Nuka-World on Tour op gang gebracht. De roadshow heeft zijn zinnen gezet op de Ash Heap regio van Appalachia. Spelers kunnen met deze update nieuwe Public Events verwachten, waaronder een nieuw Region Boss Public Event. Verdien loot, verken het terrein en ga de dialoog aan met nieuwe NPC’s om meer over de show te weten te komen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password