Fall of Ulduar, de TITANS Mini-set voor Hearthstone, verschijnt 19 september

Chaos op komst! Op 19 september brengt Hearthstone 38 gloednieuwe kaarten uit in de TITANS-miniset Fall of Ulduar. De beruchte Yogg-Saron is op jacht, vastbesloten om waanzin in hun kielzog te ontketenen.

YOGG BREEKT UIT!

Het is vele jaren geleden dat de Titanen de stad Ulduar verlieten en de taak om het evenwicht te herstellen aan de Wachters overlieten. Maar er is iets ondeugends aan de hand… Yogg-Saron, de Oude God die onder de stad gevangen zit, is eindelijk losgebroken en brengt wanorde in de stad Ulduar. Het hoogtepunt van dit moment is de verschijning van de eerste neutrale Legendary Titan: Yogg-Saron, ontketend. Er zal gegarandeerd waanzin zijn in elk gevecht!

TIJDELIJKE ANOMALIEËN

  • Anomalieën komen eraan! Voor een beperkte tijd zullen Anomalies worden toegepast op Standard-, Wild-, Arena- en Twist-spellen. Dit betekent dat een willekeurige regel wordt toegepast op het spel om chaos te brengen en de strategie te veranderen. De regels van Anomalies worden voor je mulligan onthuld, dus je kunt je speelstijl al aan het begin van het spel veranderen!

TWIST OKTOBER SEIZOEN

  • Maak kennis met een nieuwe Twist! Het oktoberseizoen van de Twist-modus (vanaf 1 oktober) brengt de nieuwe Wonders XL-regelset, waarmee spelers hun decks kunnen bouwen met 30-40 kaarten. De gezondheid van de helden komt overeen met het aantal kaarten, dus bouw verstandig!

HAOTISCHE COSMETICS

  • Verbeter de ervaring met nieuwe cosmetics! Geef jezelf nog meer flair met nieuwe skins, emotes en boards, waaronder Investigator Xyrella, Archlich Togwaggle en meer. Beschikbaar in de shop!

DE GROTE YOGG ONTSNAPPING

  • Voltooi quests en help een bende om hun kameraad Yogg te redden tijdens dit limited-time event!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password