Fabular: Once Upon a Spacetime demo schiet vandaag op Steam

PRISMATIKA en Spiritus Games kondigen vandaag aan dat een gloednieuwe demo voor de aankomende actie-roguelike Fabular: Once Upon a Spacetime nu beschikbaar is als onderdeel van Steam Next Fest. De demo biedt lichtjaren epische intergalactische actie – spelers krijgen de mogelijkheid om het eerste en tweede rijk te verkennen en een gloednieuw, wendbaar ruimteschip te besturen: De Manticore.

Tegelijk met de lancering van de demo heeft PRISMATIKA een verbluffende nieuwe uitlegtrailer onthuld waarin de spannende melee-gameplay en -systemen worden getoond die spelers zullen ervaren terwijl ze Fabular’s unieke sci-fi geïnfuseerde visie op de Middeleeuwen verkennen.
Het nieuwe schip, de Manticore, is een sluwe messenjager die een hoge mobiliteit en kritieke schade biedt ten koste van een kwetsbaardere romp. Spelers kunnen kiezen voor duelleerdolken met de hoogste aanvalssnelheid en de grootste kritieke schade in het spel, of glaives die langzamer zijn maar een groter bereik hebben. Zijn speciale vaardigheid is Holo-decoy – een korteafstandsstoot die bij een perfecte uitvoering een holografische afleiding achterlaat.

Als onderdeel van de demo is ook het gevechtssysteem van Fabular volledig herzien om het gevechtsgedrag van de vijand realistischer te maken, terwijl er ook een heleboel nieuwe voorwerpen, evenementen en updates voor de levenskwaliteit aan het spel zijn toegevoegd.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password