Eyes in the Dark: De merkwaardige zaak van ene Victoria Bloom lanceert vandaag op Steam en in de Epic Games Store

Pak je zaklamp en bereid je voor op avontuur in een steeds veranderend landhuis vol mysterieuze wezens! Na een verhelderende onthulling op PAX East en een succesvolle showcase op Steam Next Fest, kondigen Gearbox Publishing en Under the Stairs met trots aan dat Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom nu wereldwijd verkrijgbaar is op Steam en in de Epic Games Store voor 12,49€.

Spelers besturen Victoria Bloom, een jong meisje dat op zoek is naar haar grootvader die verdwaald is in Bloom Manor, het familiehuis dat overspoeld is door de duisternis. De rogue-light adventure game is de eerste commercieel beschikbare titel van de Kroatische studio Under the Stairs, op de markt gebracht via Gearbox Publishing.

De belangrijkste kenmerken van Eyes in the Dark zijn:

  • Verlicht en richt: Victoria begint met alleen een zaklamp en een katapult om haar weg te verlichten en veilig te houden, maar je zult al snel krachtige gadgets ontdekken om haar te helpen haar opa te vinden. Gebruik je zaklamp en katapult met de standaard twin-stick shooter-acties om Victoria te helpen griezelige kruipende wezens af te weren en de schaduwrijke zalen van Bloom Manor te doorkruisen.
  • Een steeds veranderend landhuis: Verwacht geen rondleiding door het huis als je aankomt, want de indeling en inhoud van Bloom Manor veranderen met elke run. Bij het betreden van nieuwe gebieden kunnen spelers kiezen tussen het vergroten van hun kracht of het verhogen van de moeilijkheidsgraad van de run, waardoor elke playthrough met elke beslissing op maat wordt gemaakt.
  • Een krachtig en verrassend arsenaal: Als je je een weg baant door Bloom Manor, zorg er dan voor dat je alle voorwerpen en upgrades pakt en gebruikt om de gevechtsmechanieken te mixen. Kijk uit naar de lichtspreidende Shotgun Bulb of de Matches die je vijanden in vuur en vlam zetten – voorwerpen als deze hebben unieke effecten die je kunt gebruiken door verschillende combinaties en opstellingen uit te proberen.
  • Trotseer de duisternis: Spelers zullen merken dat het verleden van de familie Bloom een leidraad vormt voor Victoria’s toekomst. Door quests te voltooien en tegen monsters te vechten, ontsluiten spelers geheimen over de excentrieke Bloom-familie die van pas kunnen komen als ze dieper in het landhuis duiken.

Om de lancering van Eyes in the Dark te vieren, heeft Gearbox Entertainment samengewerkt met Mag Instrument, de fabrikant van de MAGLITE zaklamp, om een gelimiteerde editie van de zaklamp te produceren met de iconische art-style van het spel. Deze zaklampen (samen met andere unieke merkartikelen) zullen worden verzonden naar een paar gelukkige fans – meer informatie is te vinden op Twitter.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password