Extremely Realistic Siege Warfare Simulator alt vandaag Steam Early Access binnen

Screambox Studio en Neverland Entertainment hebben vandaag aangekondigd dat de fysica-gebaseerde tactiekgame Extremely Realistic Siege Warfare Simulator nu beschikbaar is in Early Access op Steam. De ietwat ironisch genaamde Extremely Realistic Siege Warfare Simulator heeft minimalistische graphics gebaseerd op real-world physics met grappige elementen en bevat verschillende speelmodi, een overvloed aan troepen en genoeg belegeringswapens om een keizerrijk neer te halen.
Extreem Realistische Siege Warfare Simulator is een fysica-gebaseerd tactiek spel waar je een troepenmacht bouwt en leidt in een middeleeuwse fantasiewereld naar de overwinning. Bouw je leger en je belegeringswapens en verzamel je troepen voor een aantal epische belegeringsgevechten! Extremely Realistic Siege Warfare Simulator heeft verschillende speltypen, waaronder Campaign, Challenge, Multiplayer en Sandbox. Je moet ook effectief gebruik maken van middelen in verschillende scenario’s, zodat je je belegering strategisch kunt aanpakken.

 

“We zijn verheugd dat we vandaag Extremely Realistic Siege Warfare Simulator kunnen uitbrengen op Steam en zijn naarstig op zoek naar feedback tijdens onze Early Access fase terwijl we tweaken en polijsten op onze weg naar de volledige commerciële lancering. Deze game is meer dan alleen een siege warfare game, en we denken dat de verscheidenheid aan features die we hebben toegevoegd ook RTS fans zal aanspreken,” aldus Guo Xing, Lead Developer van Screambox Studio.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password