Exclusieve PlayStation-content voor Hogwarts Legacy onthuld in nieuwe trailer

Warner Bros. Games heeft vandaag exclusieve PlayStation-content onthuld voor Hogwarts Legacy, de nieuwe open wereld actie-RPG die wordt ontwikkeld door Avalanche Software. De nieuwe trailer biedt een blik op de Haunted Hogsmeade Shop Quest, een griezelig mysterie-avontuur rond Hogsmeade winkelier Madam Mason, dat alleen beschikbaar zal zijn voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Fans die het spel pre-orderen voor PlayStation 4 of PlayStation 5 ontvangen ook het recept voor de Felix Fortunatis-toverdrank. Alle extra exclusieve PlayStation-content kan worden vrijgespeeld na het voltooien van de Haunted Hogsmeade Shop Quest en bijbehorende kerker, inclusief de in-game Shopkeeper’s Cosmetic Set. Spelers die de Haunted Hogsmeade Shop Quest en bijbehorende kerker voltooien, krijgen ook exclusieve toegang tot hun eigen winkel in Hogsmeade waar ze voorwerpen en uitrusting kunnen verkopen tegen betere prijzen dan waar dan ook in de game.
Hogwarts Legacy is beschikbaar voor pre-order op PlayStation 5 en PlayStation 4 via de PlayStation Store, Xbox Series X|S en Xbox One consoles via de Microsoft Store, en pc via de Steam en Epic Games Store. De pre-order datum voor Nintendo Switch wordt binnenkort bekendgemaakt. Alle spelers die een pre-order plaatsen, kunnen de exclusieve, berijdbare onyx hippogrief verkrijgen na het voltooien van de betreffende quest.

Hogwarts Legacy, uitgegeven door Warner Bros. Games onder het Portkey Games-label en in ontwikkeling door Avalanche Software, is een meeslepende open wereld actie-RPG vol actie die zich afspeelt in de tovenaarswereld uit het jaar 1800. Startend als vijfdejaarsstudent beginnen spelers aan een reis door nieuwe en bekende locaties om magische beesten te ontdekken, toverdrankjes te maken, spreuken te leren gebruiken, talenten te verbeteren en hun personage aan te passen om de heks of tovenaar te worden die ze willen zijn.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password