Evil West verschijnt 20 september

De releasedatum is bekendgemaakt van Evil West! Deze dark fantasy, Weird Wild West, third-person action game van Focus Entertainment en Flying Wild Hog verschijnt op 20 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Het kwaad slaapt nooit… maar het vergiet altijd bloed
Duik in de hectische, bloederige slachtpartijen van het door vampiers bewoonde Wilde Westen! De trailer toont de scherpschutter Jesse Rentier op zijn missie om de bovennatuurlijke terreur uit te roeien. Jesse is de voornaamste agent van zijn vaders geheime monsterjachtorganisatie, maar voert ook een persoonlijke strijd tegen de nachtmerrieachtige figuren die over de vampierwereld heersen. Stap in Jesse’s laarzen en word de laatste verdedigingslinie tussen de mensheid en de vampierdreiging, word een superheld van het Wilde Westen en red de Verenigde Staten!

Gebruik een ontzagwekkend arsenaal geweren en andere wapens en geniet van explosieve third-person action gameplay. Neem deel aan stijlvolle, dynamische gevechten en knal je tegenstanders naar de hel met je vuurwapens, bliksemsnelle gauntlet en handige gadgets.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password