Evil West is nu verkrijgbaar

Evil West, de nieuwe third-person action game van Flying Wild Hog en Focus Entertainment, is nu verkrijgbaar! Dit spectaculaire avontuur verplaatst spelers naar een macabere, nooit eerder vertoonde fantasy-versie van het Wilde Westen, waar ze het moeten opnemen tegen bloeddorstige monsters in stijlvolle gevechten.
Evil slaapt niet… maar bloedt wel!
Een duistere gesel teistert het wilde westen van Amerika. Als één van de laatste agenten van een geheim vampierjachtinstituut, vorm jij de laatste verdedigingslinie tussen de mensheid en een diepgeworteld kwaad dat nu uit de schaduwen komt. Word de nieuwe superheld van het Wilde Westen, reken af met de vampierdreiging en red Amerika!

Geniet van vloeiende, explosieve gevechten met je vuurwapens, gauntlet en gadgets. Vermoord de monsters op je pad in stijl, als eenzame jager of samenwerkend met een vriend. Volg het verhaal, verken je omgevingen en verbeter je wapens en jachtgereedschappen. Ontgrendel nieuwe krachten om de monsters steeds efficiënter te slachten, vorm je eigen speelstijl en roei de bovennatuurlijke hordes uit.

Evil West is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Koop je fysieke exemplaar in de Focus Entertainment Store voor een exclusieve, omkeerbare hoes.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password