Eurovision DLC met 5 iconische songs nu verkrijgbaar voor Let’s Sing 2023

Trek je glitterpakje maar vast aan en pak je microfoon, want de nieuwste DLC voor Let’s Sing 2023 verplaatst je naar het podium van het Eurovisie Songfestival met 5 iconische songs die beroemd werden via deze wereldberoemde show.
Het Eurovision song pack bevat de volgende 5 hits die je het gevoel geven dat je optreedt op het grootste muziekpodium van Europa:

Duncan Laurence Arcade
Lena Satellite
Conchita Wurst Rise like a Phoenix
Loreen Euphoria
Eleni Foureira Fuego

Het nieuwe song pack is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation®4, PlayStation®5, de Xbox One-familie van apparaten – inclusief Xbox One X – en is ook speelbaar op Xbox Series X/S consoles.

Dus, pak je microfoon en ga voor die 12 punten!

Bekijk de playlist op Spotify: https://open.spotify.com/playlist/0hgApiPPQEhPXQRA9Iv8Ld?si=ffb89da9c661458f

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com