Europese release datum Yo-kai Watch onthuld

Nintendo heeft bekend gemaakt dat Yo-kai Watch op 29 april zal verschijnen voor Nintendo 3DS. Yo-kai Watch is ondertussen een groot succes in Japan en zal later dit jaar een tekenfilm serie krijgen.

In Yo-kai Watchonderzoeken spelers de vreemde gebeurtenissen in hun stad Springdale, waar honderden onzichtbare en ondeugende Yo-kai schuilgaan achter veel van de problemen van de plaatselijke bewoners. De speler is eigenaar van de krachtige Yo-kai Watch, een horloge met een lens die verborgen Yo-kai zichtbaar maakt. Spelers moeten vriendschap sluiten met zoveel mogelijk kleurrijke Yo-kai, die kunnen helpen de stad te beschermen tegen een mysterieuze kracht.

Yo-kai_Watch_Promotional_Art

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password