European League finales Tom Clancy’s Rainbow Six Siege starten vandaag

De beste professionele teams uit het 2020-seizoen van de European League van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege nemen het tussen 15 en 17 januari online tegen elkaar op in de European Finals. De vier beste teams van het afgelopen seizoen strijden gedurende de European Finals om de titel van Europees kampioen en een totale prijzenpot van $100.000. Daarnaast vindt er een promotie-/degradatiewedstrijd plaats waarin een team van de European Challenger League strijdt om een plaats in het aankomende seizoen van de European League.

De halve finales en de strijd om de derde plaats worden volgens een best-of-three format gespeeld, terwijl zowel de promotie-/degradatiewedstrijd als de finales van de Challenger League en de European League volgens een best-of-five format gespeeld worden.

Het schema ziet er als volgt uit:

 • Vrijdag 15 januari vanaf 15:00 uur:
  • European League halve finale 1: BDS vs. Natus Vincere
  • European Challenger League finale: Cowana Gaming vs. MNM
 • Zaterdag 16 januari vanaf 15:00 uur:
  • European League halve finale 2: G2 Esports vs. Virtus.pro
  • Promotie-/degradatiewedstrijd: Rogue vs. de verliezer van de European Challenger League finale
 • Zondag 17 januari vanaf 15:00 uur:
  • European League derde plaats wedstrijd: verliezer van halve finale 1 vs. verliezer van halve finale 2
  • European League Finale: winnaar van halve finale 1 vs. winnaar van halve finale 2

De European League finale is live te volgen in het Nederlands via Twitch.tv/Rainbow6BNL en in het Engels via YouTube. Voor meer informatie over het toernooi, bezoek rainbow6.com/EUFinals2021.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password