eSports-finalisten van WRC 2022 World Final Presented by AGON by AOC racen om geldprijs van € 25.000

NACON, KT Racing, WRC Promoter en EKO Acropolis Rally Greece organiseren met veel plezier de WRC World Final presented by AGON by AOC op 7 en 8 september 2022 in het hart van het Olympische dorp in Athene, Griekenland.
De finale van het zevende achtereenvolgende seizoen van het evenement vindt plaats tijdens de EKO Acropolis Rally Greece. Tijdens de finale zullen de acht beste coureurs van de videogame WRC 10 tegen elkaar strijden. Op volgorde van hun posities in het klassement zijn dit Sami-Joe (Libanon), Izamusing (Groot-Brittanië), Nexl (Frankrijk), Kazunokota (Japan), Botti Jr (Italië), Katana (Polen), Zeniou (Cyprus) en Kriim (Frankrijk).

In 2015, organiseerden KT Racing en NACON het eerste eSports-kampioenschip dat parallel liep aan het FIA World Rally Championship. Sindsdien heeft het evenement elk jaar meer deelnemers getrokken, van een steeds hoger niveau. Ter ere van het nieuwste seizoen, belonen KT Racing en NACON de winnaar met een geldprijs van € 25.000,-, uit een totale prijzenpot van € 30.000,-. De partners Fanatec, Playseat, TW Steel en AOC stellen ook diverse prijzen beschikbaar aan de winnaars.

Bekijk hier het huidige klassement: https://www.wrc.com/en/more/gaming/standings/

Je kunt de wedstrijden live volgen op 8 september vanaf 15 uur, via de officiële netwerken van WRC en de game op Youtube, Facebook en Twitter.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password