Ervaar de muziek van de SoulCalibur-reeks in aankomend concert

Bandai Namco en La Fée Sauvage hebben vandaag een nieuwe teaser trailer onthuld voor het aankomend symfonisch concert: Orchestral Memories.

Ervaar de meest geprezen muziekstukken van SOULCALIBUR II, SOULCALIBUR III en SOULCALIBUR IV voor het eerst gebracht door een symfonisch orkest.

De eerste show op 4 februari om 20u in Salle Pleyel (Parijs) zal een exclusieve verschijning met zich meebrengen van twee welbekende veteraan componisten: Motoi Sakuraba en Go-Shiina.

Tickets zijn beschikbaar via shop.wildfaery.com. Bovendien zijn er 150 VIP-tickets beschikbaar waarmee bezoekers een meet & greet kunnen bijwonen met zowel Motoi Sakuraba als Go Shiina voor een signeersessie en foto’s na het concert. Exclusief verkrijgbaar via shop.wildfaery.com.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password