Ervaar de uitdagingen van Survivorman aan den lijve in Survivorman VR: Into the Descent, lancering begin 2023.

Vandaag verwelkomt Cream Productions – een multimediabedrijf dat bekend staat om shows als The Story of Late Night voor CNN, Wild Things met Dominic Monaghan en de VR-game Dark Threads – spelers om hun outdoor survivalvaardigheden te testen en te verbeteren in Survivorman VR: Into the Descent, dat begin 2023 wordt gelanceerd. Survivorman VR verschijnt op de Meta Quest 2 en PC VR headsets en biedt spelers de kans om vanuit de veiligheid van hun huis de strijd aan te gaan met de elementen en extreme omgevingen – terwijl ze leren wat dodelijk is als het gaat om overleven in de buitenlucht. Met het gebruik van meeslepende VR-technologie, is het spel een levensechte survival ervaring gemaakt door een van de meest iconische en legendarische survival experts aller tijden: Les Stroud.

Na ternauwernood een catastrofe in een brandende helikoptercrash te hebben voorkomen, moeten spelers al hun verstand gebruiken om niet alleen extreme omgevingen te overleven, maar ook een imposante berg af te dalen tot het punt waar ze gered kunnen worden. Gebruikmakend van hun gereedschapskist met vaardigheden en alle voorwerpen die ze kunnen vinden om uitdagingen te voltooien, moeten spelers door gletsjerspleten navigeren, jachtvallen bouwen en, het belangrijkste, het vuur brandend houden! Met Les Stroud aan hun zijde als gids hebben spelers toegang tot een schat aan overlevingskennis, maar uiteindelijk is het aan hen om de juiste beslissingen te nemen die bepalen of ze zullen leven of sterven.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password