EPOS onthult nieuwe kleurvarianten H3PRO Hybrid gaming headset

 Premium gaming audiomerk EPOS brengt twee stijlvolle nieuwe kleurvarianten uit voor de award-winnende H3PRO Hybrid gaming-headset: Ghost White en Racing Green. De H3PRO Hybrid tilt draadloos gamen naar een hoger niveau dankzij de low latency draadloze dongle-verbinding en beschikt over ingebouwde Active Noise Cancellation (ANC) voor het onderdrukken van achtergrondgeluid. Hiermee wordt de hoge mate van passieve ruisonderdrukking die zorgt voor een optimale game-ervaring, bekend van de H3-serie, verder uitgebreid. De H3PRO Hybrid biedt een kwalitatief hoogwaardige audio-ervaring voor gamers die op zoek zijn naar betrouwbare draadloze prestaties voor veelzijdig gebruik.

“Met de H3PRO Hybrid hebben we volledig nieuwe functies toegevoegd aan de nieuwste editie van de H3-serie headsets, waaronder tot 30 uur low latency draadloos gamen en verbeterde ruisonderdrukking via onze nieuwe ANC-functie”, aldus Nadia productmanager, EPOS Gaming. “Deze nieuwste iteraties, samen met de draadloze dongle, bieden gamers verschillende opties om hun audio-ervaring tot het uiterste te optimaliseren. Daarnaast maken onze gloednieuwe Ghost White en Racing Green kleurvarianten de H3PRO Hybrid een prachtig uitziende headset waar gamers mee kunnen pronken.”

Moeiteloos verbinding maken met het apparaat van jouw keuze
De H3PRO Hybrid biedt kwalitatief hoogwaardige audio voor zowel pc- als console-gamers. Ze kunnen de headset gelijk aansluiten met een low-latency dongle of een USB-kabel die compatibel is met PC, PS5 en PS4. De headset kan ook worden aangesloten op Xbox Series X|S/Xbox One, Nintendo Switch en Mac met een 3,5 mm kabel. De grote verscheidenheid aan verbindingsopties laat gamers de vrijheid van draadloze verbindingen ervaren zonder gedoe of vertraging.

Ongeëvenaard comfort en verbinding
De H3PRO Hybrid is intuïtief ontworpen voor stijl, duur en beleving. Het gestroomlijnde ontwerp trekt de aandacht en onderscheidt zich van anderen. De roestvrijstalen schuif in de hoofdband, verstelbare oorschelpen, vervangbare oorkussens en een batterijlevensduur tot 30 uur zorgen ervoor dat deze headset comfortabel is voor gamesessies van elke tijdsduur en zodanig aangepast kan worden dat iedereen hem past. Het ontwerp van de H3PRO Hybrid met de ergonomische oorschelpen om de oren van spelers af te sluiten van lawaai van buitenaf, maakt volledige concentratie mogelijk.

Prijs en beschikbaarheid
De EPOS H3PRO Hybrid gaming-headset is verkrijgbaar in Ghost White, Racing Green en Sebring Black op https://www.eposaudio.com/en/nl/gaming/products/headsets/wireless en bij geselecteerde retailers voor de verkoopadviesprijs van €279 EUR.

Voor een optimale ervaring met jouw H3PRO Hybrid draadloze gaming headset, download je de gratis software: de EPOS Gaming Suite. Hiermee kun je de audio-instellingen naar jouw voorkeur aanpassen en de nieuwste firmware- en software-updates voor het product vinden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password