EPOS gaming-oordopjes nu met microfoonfunctie

De GTW 270 Hybrid draadloze oordopjes van premium audiobedrijf EPOS beschikken over tal van belangrijke features waar gamers naar op zoek zijn: draadloze technologie met lage latency, gesloten akoestisch geluid, multifunctionaliteit tussen apparaten en ergonomische vorm voor comfort. De GTW 270 Hybrid is een nog veelzijdiger product en biedt echte audiovrijheid omdat nu naast de originele Bluetooth-microfoonfunctie de veelgevraagde verbindingsfunctie van de microfoon via de USB-C-dongle toegevoegd is.

“Bij EPOS streven we naar perfectie van audiohardware en -software om gebruikers de beste game-ervaring te bieden”, aldus Maja Sand-Grimnitz, Head of Global Marketing, Gaming bij EPOS. “Daarom hebben we de GTW 270 Hybrid, een opzich al indrukwekkende hardware, geïntegreerd met extra microfoonfunctionaliteit via de USB-C-dongle. Deze zeer gewenste functie stelt gamers nu in staat om de microfoon via de dongle te gebruiken, dit was voorheen niet mogelijk, waardoor de oordopjes het ultieme hulpmiddel zijn voor zowel PC- als het gamen vanaf de bank of onderweg.”

Met de GTW 270 Hybrid draadloze gaming-oordopjes met lage latency is nu ook verbinding van de microfoon via USB-C-dongle mogelijk, waardoor gamers zowel on-the-go- als met een console en PC meer communicatievrijheid hebben tijdens het gamen.

Compact ontwerp met unieke ergonomische vorm
Met verwisselbare rubberen oordopjes in verschillende maten en een unieke ergonomische pasvorm, past elk geluidsisolerende oordopje in de natuurlijke vorm van het oor voor een comfortabele pasvorm. Dankzij een database met meer dan 100.000 oorscans van EPOS-moederbedrijf Demant, konden EPOS-ingenieurs met behulp van AI-technologieën tal van ontwerpen testen aan de hand van statistische gegevens. Dit werd specifiek gebruikt om oordopjes te ontwikkelen die de druk op niet-flexibele delen van het oor verminderen tot verwaarloosbare niveaus, terwijl een uitstekende akoestische afdichting behouden blijft, en state-of-the-art in-ear akoestiek wordt geleverd.

De kracht van audio
In tegenstelling tot andere draadloze oordopjes, biedt de oplossing met lage latency van de GTW 270 Hybrid gesloten akoestische helderheid zodat je je volledig door de game kunt laten meeslepen. De unieke ergonomische vorm van elk oordopje, gecombineerd met de gepatenteerde miniatuur audiodrivers van EPOS, leveren een diepe, krachtige bas, natuurlijke middentonen en heldere hoge tonen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit die speciaal is ontworpen voor gaming. De multifunctionele knop op de linkeroordop biedt intuïtieve bediening, waardoor de gebruiker naadloos kan schakelen tussen gamen en bellen, dankzij multipoint-technologie, evenals het besturen van het spel, pauzeren, volgende nummer en telefoonbediening.

De GTW 270 Hybrid maakt ook gebruik van dual-channel standaard Bluetooth 5.1 en USB-C dongle-connectiviteit voor luidspreker- en microfoontransmissie. De dubbele microfoons van de oordopjes leveren heldere communicatie, waardoor achtergrondgeluiden worden verminderd voor een rijke multiplayer game-ervaring.

Om het maximale uit de GTW 270 Hybrid draadloze in-ears te halen, kunnen gebruikers de gratis EPOS Gaming Suite-software downloaden en daarmee de audio-instellingen aanpassen aan hun wensen en de nieuwste firmware- en software-updates voor het product vinden. Wij raden aan om er via de EPOS Gaming Suite altijd voor te zorgen dat jouw digitale EPOS gaming product de laatste update heeft om optimaal te functioneren en nieuwe functies te ontvangen. Dit geldt voor GTW 270 Hybrid, H3 Hybrid, H3PRO Hybrid en B20.

Prijs en compatibiliteit
De draadloze USB-C-dongle van de oordopjes is ontworpen voor mobiel en console gaming , en is compatibel met PC, PS5 en PS4, naast de standaard Bluetooth 5.1-connectiviteit met elk Bluetooth-compatibel apparaat, inclusief Nintendo Switch. Naast de draadloze USB-C-dongle, wordt de GTW 270 Hybrid ook geleverd met een laadhoes, verwisselbare siliconen oordopjes, dongle-draagtas, 1,5 meter lange USB-C naar USB-A-converterkabel voor PC en Sony PlayStation-consoles. De GTW 270 Hybrid beschikt ook over IPX 5 waterbestendigheid om ze te beschermen tegen zweet en lichte regen.

De nieuw aangepaste GTW 270 Hybrid-oordopjes zijn nu verkrijgbaar via de officiële EPOS-website en geselecteerde retailers voor de verkoopprijs van €149,-

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password