Enter the Arenas: Sifu nu beschikbaar op Xbox en Steam met gloednieuwe gratis uitbreiding

De wereld van Kung Fu kent geen grenzen, en is vandaag de grenzen van alle platforms overgestoken. Sifu, 2022’s bombastische verhaal over Kung Fu wraak, is vandaag verkrijgbaar op Xbox consoles en PC via Steam, waarmee de titel officieel naar alle beschikbare platforms komt voor €39,99.

Jij en ik hebben onafgemaakte zaken: Terwijl nieuwe Sifus zich vandaag in de strijd mengen, heeft ontwikkelaar Sloclap ook een volledige, gratis speluitbreiding gelanceerd – Arenas Mode – die beschikbaar is voor nieuwe en bestaande spelers op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc via Steam en de Epic Games Store. De Arenas-uitbreiding drijft de meest ervaren Kung Fu-meesters tot het uiterste in 45 genadeloze uitdagingen verspreid over negen dynamische locaties, volledig los van de hoofdverhaallijn. De uitbreiding voegt meer dan 10 uur extra gameplay toe aan de toch al veeleisende titel en stelt zelfs de meest ervaren vechtsporters op de proef in vijf nieuwe speltypen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com