Enorme updates voor Early Access Multiplayer Survival Social Deduction Game Killer in the Cabin

Onafhankelijke ontwikkelaar Games People Play heeft vandaag aangekondigd dat er meerdere updates voor hun multiplayer, hyper-sociale survival game Killer in the Cabin onderweg zijn. Het spel is momenteel beschikbaar op Steam via Early Access, maar met de update wordt ook de prijs verlaagd naar €3.99!

De nieuwe updates bevatten een veelgevraagd serverbrowsersysteem, waarmee spelers zich kunnen aansluiten bij openbare game-lobby’s of hun eigen lobby kunnen aanmaken, zodat ze makkelijker in games kunnen springen. Voor aspirant-moordenaars die op zoek zijn naar games om hun vaardigheden voor kills aan te scherpen, zullen AI-bots worden geïntroduceerd zodat games alleen of met kleinere partijen kunnen worden gespeeld. Wil je spelen maar niet spreken via de in-game microfoon? Tekstchat is ook toegevoegd, waardoor het spel toegankelijker is geworden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password