Endzone – A World Apart: Survivor Edition komt in mei 2022 naar PlayStation 5

Bekroonde uitgever van veelgeprezen indiegames, Assemble Entertainment, en ontwikkelaar Gentlymad Studios kondigen met trots aan dat de bekroonde post-apocalyptische city builder Endzone – A World Apart: Survivor Edition op 19 mei 2022 naar de huidige generatie consoles komt.  Endzone – A World Apart: Survivor Edition komt naar PlayStation 5, inclusief de basisgame en het eerste DLC-hoofdstuk genaamd ‘Prosperity’.

De consoleversie, Survivor Edition, laat spelers kennis maken met de wereld van Endzone. Hier zijn ze verantwoordelijk voor de laatst overgebleven vesting van mensen die na 150 jaar in ondergrondse bunkers weer naar de oppervlakte van de aarde zijn gekomen. Endzone – A World Apart: Survivor Edition is vanaf 19 mei 2022 verkrijgbaar op PlayStation 5.

Over Endzone – A World Apart: Survivor Edition:

Spelers worden in Endzone – A World Apart: Survivor Edition toevertrouwd met een monumentale verantwoordelijkheid: in een wereld geteisterd door stralingsvergiftiging moeten ze een beschaving opbouwen in de laatst overgebleven menselijke kolonie. Spelers moeten de instrumenten die ze tot hun beschikking hebben gebruiken om huizen te bouwen, een functioneel elektriciteitsnetwerk aanleggen en stabiele water- en voedselvoorraden onderhouden; dit zijn maar een paar van de benodigdheden voor een bloeiende samenleving. In tegenstelling tot andere games in dit genre hoeven spelers het niet op te nemen tegen bestraalde gedrochten en andere verschrikkingen. In plaats daarvan wordt de kolonie bedreigd door extreme weersomstandigheden zoals zandstormen en droogte.

Andere Key Features

  • Een bruisende community: De vesting is zelden stil of saai; in meer dan 90 zij-missies kom je tegemoet aan de verschillende behoeftes van de bewoners.
  • Bouwen, uitbreiden, overleven: Er zijn meer dan 90 verschillende soorten gebouwen om te plaatsen en onderhouden, waaronder elektriciteitscentrales, schuilkelders, waterzuiveringsinstallaties en, helaas ook begraafplaatsen. Aspirant-architecten hebben meer dan genoeg keuze om een bloeiende community te creëren.
  • Kunnen we ook bestellen? Verkenningsgroepen moeten Expeditions organiseren om de voorraden aan te vullen of nieuwe informatie te leren. Dit betekent de veiligheid van de kolonie achter je laten en de gevaarlijke wildernis verkennen voor waardevolle middelen.
  • Dynamische stralingssimulator.  Houd die jodiumpillen bij de hand, want Endzone beschikt over realistische stralings- en vochtigheidswaarden die spelers dwingen rekening te houden met belangrijke details over de grond waarop gewassen verbouwd worden.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password