Emergency: nieuwe gameplaytrailer voor het aankomende realtime strategiespel + bètatest op 30 juni!

Game-ontwikkelingsstudio zestien ton entertainment heeft de eerste officiële trailer onthuld voor het aankomende real-time strategiespel EMERGENCY! In de trailer presenteert het ontwikkelteam gameplay-scènes van het vervolg op de internationaal succesvolle real-time strategie-serie.

Volgende bètatest: Vrijdag 30 juni
Aanstaande vrijdag nodigt Zestien ton entertainment je uit voor de tweede bètasessie:

Wanneer?

Vrijdag 30 juni, van 19.00 tot 22.00 uur CEST

Waar?

Op Steam, alleen na voorafgaande registratie.

Hoe neem je deel aan de bètasessie? Om deel uit te maken van de bètatest en dus als een van de eersten het aankomende spel te kunnen uitproberen, moeten spelers zich registreren voor de Steam Playtest via de officiële Steam-pagina van EMERGENCY. Alle testers ontvangen vervolgens een e-mail via Steam en kunnen op vrijdag vanaf 19.00 uur een kijkje nemen in EMERGENCY.

Na de eerste bètatest, die in mei werd gehouden met een kleine groep spelers, geeft de ontwikkelaar nu een aanzienlijk groter aantal spelers de kans om EMERGENCY exclusief te spelen om de technische infrastructuur te testen. De focus ligt ook op matchmaking voor de multiplayersessies. Hiervoor wordt de singleplayer-modus voor de test op vrijdag uitgeschakeld.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password