ELEX II neemt een diepe duik in de wereld met een nieuwe trailer!

Magalan zit vol geheimen. Om een kans te maken tegen de dreiging uit de lucht, moet Jax de open wereld verkennen, vaardigheden leren en nieuwe uitrusting vinden. Hij moet banden smeden met de facties en bondgenoten maken, verkopers en leraren vinden, en de meest opmerkelijke plaatsen van de wereld bezoeken. Magalan zit vol met keuzes. Wat wordt je gevechtsstijl, welke wapens ga je gebruiken? Sluit je je aan bij de Clerics, de Berserkers, de Outlaws, de Morkons of de Albs – of ga je misschien voor factieloos? Wie zullen je metgezellen zijn, hoe zullen de mensen zich jou herinneren? Zal je een goede bewaker zijn of een meedogenloze doder? De keuzes zijn aan jou. Creëer je eigen verhaal in ELEX II op 1 maart 2022.

Pre-Order beschikbaar
ELEX II komt op 1 maart 2022 uit voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en de Xbox Series S/X. ELEX II is nu beschikbaar voor pre-order, de SRP is €49,99 op de PC en
€59,99 op consoles.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password