Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes toont zijn JRPG kwaliteiten in TGS Trailer

Suikoden spirituele opvolger Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is een van de meest geanticipeerde JRPG’s die momenteel in ontwikkeling zijn, en om niet achter te blijven bij de aankondiging van de Suikoden I & II HD Remaster, heeft uitgever 505 Games een nieuwe trailer vrijgegeven die het talent toont dat aan de titel werkt.

Eiyuden Chronicles begon zijn leven als Kickstarter project en passeerde het bescheiden minimum doel van 500.000 dollar en haalde met succes 4,6 miljoen dollar op voor het project. Met character designer Junko Kawano (Suikoden I en IV), director Osamu Komuta (Suikoden Tierkreis, Suikoden Tactics), game design en scenario schrijver Yoshitaka Murayama (Suikoden I en II) aan boord, en muziek van Motoi Sakuraba (Tales franchise) en Michiko Naruke (Wild Arms),  ziet de titel er veelbelovend uit.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password