Eidos-Montréal brengt nieuwe Shadow of the Tomb Raider-video’s uit

Square Enix en Crystal Dynamics hebben een nieuwe serie video’s uitgebracht voor Shadow of the Tomb Raider™. Elke video is gericht op een ander onderdeel van de game.

De serie biedt een spannende preview van de nieuwe gameplay in Shadow of the Tomb Raider, met de nadruk op elementen als combat, omgevingen, tombes, verplaatsingstechnieken en meer.

De laatste video in de serie, “Combat Tactics,” legt de nadruk op het brede scala aan guerrillatechnieken dat Lara tot haar beschikking heeft tijdens haar pogingen om de Maya-apocalyps te stoppen. Lara kan plotseling toeslaan en verdwijnen als een jaguar, zich verstoppen in bomen en wachten op het perfecte moment om een vijand te overmeesteren, modder gebruiken als camouflage, haar vijanden angst inboezemen, en meer.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password