Eerste Uitbreiding & Grote Update Voor Saints Row Verschenen

Deep Silver en Volition maken bekend dat de eerste DLC-uitbreiding van Saints Row nu verkrijgbaar is, tegelijk met een gigantische gratis update. Dankzij de nieuwe content is de door misdaad geteisterde stad Santa Ileso nu groter en beter dan ooit.

The Heist & The Hazardous is de eerste van drie DLC-uitbreidingen die deze zomer verschijnen. The Heist & The Hazardous levert drie nieuwe, verhalende missies voor één of twee spelers, een nieuw wapen, helikopters, beloningen, cosmetics en meer. Deze DLC is inbegrepen bij de Saints Row Expansion Pass en ook apart te koop.
De uitbreiding verplaatst spelers naar het nieuwe district Sunshine Springs – geïnspireerd door de stad Palm Springs, waar veel rijke en beroemde mensen vakantie vieren. Dit nieuwe deel van de map is toegankelijk voor alle spelers, als onderdeel van een grote gratis update vol nieuwe features, verbeteringen en opgeloste bugs.

Hoofdpunten Saints Row-update:

 • De DLC met de titel The Heist & The Hazardous is nu verkrijgbaar voor Expansion Pass-bezitters en apart te koop
 • De gratis Sunshine Springs-update is nu beschikbaar voor alle spelers en levert het volgende:
  • Nieuw gebied genaamd Sunshine Springs
  • Verbeteringen voor vechtgevoel, gameplay-flow en balans
  • Selfie-mode
  • 12 nieuwe emotes en emote-keuzewiel
  • Nieuwe camerahoek voor voertuigen
  • Vele aanvullende verbeteringen en tweaks
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com