Eerste trailer voor Rogue One-dlc van Star Wars Battlefront

Er is een eerste trailer van de dlc Rogue One: Scarif voor Star Wars Battlefront  vrijgegeven.
Deze dlc is geïnspireerd door de aankomende Rogue One: A Star Wars Story-film die op 14 december in de bioscoop verschijnt. In deze dlc zijn de personages Jyn Erso, Orsan Krennic en vier nieuwe maps speelbaar. Verder bevat deze dlc een nieuwe gamemodus met zowel ruimte- en grondgevechten, iets dat al eerder werd aangekondigd voor Star Wars Battlefront.

De Rogue One-dlc is vanaf 6 december beschikbaar voor alle Season Pass-bezitters. Daarbij verschijnt ook de gratis Star Wars Battlefront – Rogue One: X-Wing VR-missie voor PlayStation VR. Spelers zonder de Season Pass kunnen twee weken later met de downloadable content aan de slag.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password