Eerste grote update voor ultieme VR zeilervaring MarineVerse Cup nu beschikbaar

Het MarineVerse team is verheugd om aan te kondigen dat de eerste gratis update voor de ultieme VR zeilervaring, MarineVerse Cup, nu beschikbaar is op Meta Quest 2. Naast het luisteren naar feedback uit de gemeenschap en het stroomlijnen van de ervaring, kunnen gebruikers van de Zeilpas nu ook leren varen met een nieuwe boot – de MarineVerse Opti.

De MarineVerse Opti is gebaseerd op een klassiek ontwerp gemaakt voor kinderen en tieners die leren zeilen. Nu kunnen zeilliefhebbers herinneringen ophalen aan hun eerste keer zeilen, of degenen die nieuw zijn in de sport kunnen ervaren hoe het voelt om een kleiner, eenvoudiger vaartuig te bedienen. MarineVerse Cup heeft ook verschillende verbeteringen en bug fixes gekregen, en op basis van feedback van de gemeenschap heeft het team het registratieproces veel eenvoudiger gemaakt.

Bovendien is deze eerste grote post-launch update slechts het begin van een spannende content roll-out gepland voor de rest van het jaar. Zeilveteranen en spelers die de vreugde en ontspanning van het bevaren van de zeeën willen ervaren, kunnen meer boten, race replays en live leaderboards verwachten, evenals gameplay verbeteringen en oppoetsing.

Van competitief spel, tot drukvrije recreatieve tochten omringd door zee, zon en het geluid van de golven die tegen de boot kabbelen, MarineVerse Cup bevat een groot aantal verschillende modi catering aan alle soorten zeilers en ervaringen. Het spel biedt solo, co-op of multiplayer zeilen, inclusief de optie om het op te nemen tegen vrienden en andere spelers. Er zijn ook klassementen, minigames, dagelijkse oefenwedstrijden, competities en zeven spectaculaire locaties van over de hele wereld.

Gecreëerd door een team van zeilers en ingenieurs, is MarineVerse Cup ontworpen om de wereld van het zeilen naar iedereen te brengen die misschien niet de tijd, het fysieke uithoudingsvermogen of de toegang tot een boot heeft om van de sport te genieten – of je kunt je zeilvaardigheden bijspijkeren en oefenen in het midden van de winter! Met verschillende weersomstandigheden om mee te werken, zoals wisselende wind met vlagen en windstilte, zullen de vele beschikbare cursussen u elke keer op een andere manier uitdagen voor urenlang herspeelplezier en een echte test van uw zeilbekwaamheid bieden.

Om je te helpen bij je ontdekkingstocht in de wereld van het virtuele zeilen, heeft MarineVerse een handige verzameling instructievideo’s samengesteld die je zullen helpen het meeste uit MarineVerse Cup te halen. Ze behandelen alles van de 101’s van het zeilbootracen tot de technische details van het voor de wind zeilen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password