Eerste grote in-game samenwerking voor Overwatch 2 voegt Cosmetic-collectie gebaseerd op geliefde One-Punch Man-anime toe

Een reeks collectible cosmetics gebaseerd op de wereldwijd populaire anime One-Punch Man is vandaag live in Overwatch 2, de cross-platform en free-to-play team-based actiegame van Blizzard Entertainment. De collectie markeert de eerste grote samenwerking voor het Overwatch-universum en opent de deur naar andere crossover-concepten en mogelijkheden in de toekomst.

“Als enorme fans van anime en One-Punch Man, zijn we meer dan enthousiast om deze nieuwe samenwerking naar onze spelers over de hele wereld te brengen,” zegt Mike Ybarra, president van Blizzard Entertainment. “Het Overwatch-universum is een optimistische visie op de aarde van de nabije toekomst, dus waarom zou Doomfist niet cosplayen als Saitama?”

One-Punch Man vertelt het verhaal van Saitama, een sympathieke superheld die elke vijand kan verslaan met een enkele stoot en zijn groeiende verveling door een gebrek aan geduchte uitdagers. De collectie cosmetica bevat vier cosplay hero skins gebaseerd op personages uit de anime: Saitama – Doomfist, Genos – Genji, Tatsumaki – Kiriko, en de verdienbare Mumen Rider – Soldier 76 skin die gratis kan worden verkregen door in-game uitdagingen te voltooien.

De One-Punch Man-collectie cosmetica zal tot 6 april beschikbaar zijn via de in-game shop. De One Punch Man-animeserie is te vinden op verschillende streamingdiensten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password