Eerste Gameplay MotoGP 21 onthuld

Milestone en Dorna Sports S.L. onthullen de eerste gameplay van MotoGP 21, de volgende game in de unieke motorrace-simulatie-serie die op 22 april 2021 verschijnt voorPlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Steam en de Epic Games Store.

De 2021-editie introduceert diverse gameplay-vernieuwingen, waaronder de beroemde Long Lap Penalty, een straf voor coureurs die de regels overtreden.

De straf houdt in dat de coureur een route buiten de baan moet volgen, wat enkele seconden aan die rondetijd zal toevoegen. Op deze manier kunnen stewards een kleine straf uitdelen die de bestrafte coureur een enkele positie kan kosten.

Daarnaast belooft MotoGP 21 meer realisme dan ooit om een spectaculaire, strategische en zenuwslopende race-simulatie te bieden.  De eerste gameplaybeelden tonen niet alleen het debuut van de Long Lap Penalty maar bieden spelers ook een indruk van het geweldige racegevoel van de game.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password