Eerste gameplay-beelden van de Wood Elf in Warhammer: Chaosbane

Na de introductie van de soldier Konrad Vollen, de mage Elontir, en de dwarf slayer Bragi Axebiter, onthullen Bigben en EKO Software met plezier de archer Elessa, de laatste van de vier speelbare personages in Warhammer: Chaosbane.

Het arsenaal aan skills van Elessa is gebaseerd op aanhoudende schade, zo is ze bijvoorbeeld in staat om een grote groep vijanden te verwonden en vergiftigen. Ook kan ze bosgeesten oproepen die Dryads worden genoemd en haar tijdens gevechten helpen. Zelfs wanneer ze is omsingeld kan haar brede scala aan vaardigheden uitkomst bieden om de situatie in haar voordeel te keren, bijvoorbeeld met spreuken om de vijandelijke hordes te vertragen, ontwijken of verstrikken.

Warhammer: Chaosbane biedt een unieke game-mechanic die door alle vier speelbare personages geactiveerd kan worden. Door de Chaos-hordes te slachten kunnen spelers rode orbs verzamelen om hun Bloodlust-meter te vullen. Zodra de meter helemaal is gevuld, kunnen spelers hun woede ontketenen en superkrachtige nieuwe skills gebruiken. Voor Elena betekent dit dat ze het letterlijk pijlen uit de hemel kan laten regenen.

Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in de Warhammer Fantasy Battles-wereld en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos – een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen die bij miljoenen fans van Warhammer Fantasy Battles tot de verbeelding spreken.

Warhammer: Chaosbane is vanaf 4 juni 2019 verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc en vanaf 31 mei voor bezitters van de Magnus Edition en Digital Deluxe Edition.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password