Eerste Diablo IV ‘Inside the Game’ video uitgebracht – The World of Sanctuary

Krijg een frisse kijk op de Burning Hells met een nieuwe Diablo IV World of Sanctuary-video! Deze eerste in een reeks developer insight video’s belicht de rijkdom aan functies en ontwerpinspiraties die van Sanctuary een wereld maken die het ontdekken waard is. Leden van het Diablo IV-team bespreken hoe spelers in een adembenemende ervaring kunnen stappen en hoe ze de donkerste en meest uitgebreide versie van Sanctuary in de serie hebben gemaakt.

ONTDEK DE WERELD VAN SANCTUARY

  • De art style in Diablo IV is schaduwrijk en macaber, en doet in veel opzichten denken aan de grimmige sfeer van Diablo II. Er zijn vijf unieke zones, elk met hun eigen grimmige omgevingen en bijpassende thematische dungeons. Eén van de artistieke doelen was om elke scène eruit te laten zien en aan te laten voelen als een schilderij, dus elke kleur en textuur werd zorgvuldig gemaakt om het gewenste grimmige ontwerp te bereiken.
  • Elk monster in Diablo IV’s Sanctuary is bewerkt tot de donkerste, gruwelijkste versies van zichzelf. Spelers vechten zich een weg door allerlei nieuwe en oude wezens, maar ook met andere typische beesten die je in elke zone kunt tegenkomen.
  • Er is zoveel te doen in Sanctuary – van het aanvallen van hordes vijanden en het beschermen van veilige steden tot het vervullen van side-quests en het veroveren van dungeons. Spelers kunnen naadloos tussen de zones lopen en naar hartenlust alles verkennen wat de open wereld te bieden heeft.Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password