Eerste blik op gameplay in The Quarry

In de proloog van The Quarry rijden de tienerbegeleiders Laura (Siobhan Williams) en haar vriend Max (Skyler Gisondo) een nacht eerder dan gepland naar Hackett’s Quarry Summer Camp. Dingen gaan niet zoals gepland.
Deze eerste blik op de gameplay zet de toon voor de schrijnende gebeurtenissen die volgen, en geeft je slechts een voorproefje van wat je te wachten staat. Er staan je onvoorstelbare keuzes te wachten terwijl de andere begeleiders van Hackett’s Quarry Summer Camp zich inspannen om een onvoorspelbare horrornacht te overleven.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password