Eerste beelden Tennis World Tour getoond

Bigben en Breakpoint hebben de eerste beelden van Tennis World Tour getoond in een eerste gameplayvideo.

Tijdens de PlayStation Media Showcase die voorafgaat aan de Paris Games Week werd deze wereld-exclusieve video van een pre-alpha versie van de game gepresenteerd. De eerste in-game beelden legden de nadruk op een van de belangrijkste innovaties in Tennis World Tour, namelijk de psychologische spanning en de belangrijke rol van psychologie in zowel een tenniswedstrijd als de game.

“Je hebt het talent en de ervaring van een studio als Breakpoint nodig om een tennissimulatie te ontwikkelen die alle technische en tactische diepgang van de sport reproduceert, samen met de dramatische intensiteit van de wedstrijden op het hoogste niveau. De klus is nog lang niet geklaard, maar we zijn heel blij om de eerste beelden van de game te mogen delen tijdens een groot evenement als de PlayStation-conferentie,” zegt Benoit Clerc, publishing director bij Bigben.

Tennis World Tour wordt gemaakt in nauwe samenwerking met professionele spelers voor een complete en getrouwe simulatie van de sport. De game biedt spelers een uniek systeem voor het aanpassen van strategieën tijdens een wedstrijd, waarmee de tactische, fysieke en psychische dimensies van tennis tot uiting komen.

Meer dan 30 tennissterren zijn in de game vertegenwoordigd, inclusief Roger Federer, Gaël Monfils, Angélique Kerber, Garbiñe Muguruza, Caroline Wozniacki, Nick Kyrgios, Alexander Zverev en John Isner.

Tennis World Tour komt in de lente van 2018 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password