Eerbetoon aan Carrie Fisher in volgende update Elite Dangerous

In de volgende update van Elite Dangerous wordt een eerbetoon aan Carrie Fisher toegevoegd.

Carrie Fisher, bekend om haar rol als prinses Leia in de Star Wars-films, overleed afgelopen dinsdag aan de gevolgen van een zware hartaanval. Spelers van Elite Dangerous vroegen op het forum van de game om een eerbetoon aan haar.

Het verzoek kreeg gehoor wanneer Executive Producer Michael Brooks bevestigde dat een nederzetting genaamd “Fisher’s Rest” wordt toegevoegd aan de game. Het eerbetoon zit inbegrepen bij de 2.3 update voor Elite Dangerous. Deze wordt begin 2017 verwacht.

Fans van Elite Dangerous zijn niet de enigen die Fisher wilden eren. Spelers van Star Wars: The Old Republic kwamen deze week bijeen om Fisher te eren op Alderaan zoals te zien in onderstaande video.

Elite Dangerous is beschikbaar voor pc, Mac en Xbox One. Volgend jaar wordt de game ook uitgebracht voor PlayStation 4.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password