Een Stellaris-spel nu beschikbaar voor Meta Quest 2

Fast Travel Games en co-ontwikkelaar Windswept Interactive hebben vandaag Ghost Signal: A Stellaris Game voor Meta Quest 2. Ghost Signal: A Stellaris Game is een VR action roguelite waarin spelers de Aurora moeten besturen en op zoek moeten gaan naar het raadselachtige Ghost Signal. Aspirant-ruimtekapiteins kunnen het spel nu kopen in de Meta Quest Store.

In Ghost Signal: A Stellaris Game komt de ruimte levendig naar VR met adembenemende beelden en dynamische audio voor een meeslepende intergalactische ervaring. Met een grondige tutorial, een spannend verhaal en onvoorspelbare ontmoetingen zullen ontdekkingsreizigers bij elke speelbeurt iets anders ontdekken. Ghost Signal: A Stellaris Game speelt zich af in het Stellaris-universum, maar bekendheid met de succesvolle grand strategy-game is niet vereist om te genieten van het meeslepende verhaal of de snelle gevechten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com