Een schilderachtige jaren ’50 zomervakantie bezoekt Vampiers in Varney Lake op 28 april, 2023

Varney Lake, de tweede visuele roman in een serie geïnspireerd op pulpfictie uit het midden van de 20e eeuw en ’80s home computer graphics van ontwikkelaar LCB Game Studio en uitgever Chorus Worldwide, zal mysteries en monsters samenvoegen op vrijdag 28 april 2023 voor PC via Steam, PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Paranormaal onderzoeker Lou Hill kan niet stoppen met denken aan een verbijsterende zaak uit de zomer van 1954. Help Lou de stappen van de zomervakantie van drie kinderen van decennia geleden na te gaan, en kom gezamenlijk tot de waarheid achter hun vermeende ontmoeting met een vampier. Maar Jimmy en Christine, nu in de 40, hebben misschien troebele herinneringen aan die tijd… en wat is er echt gebeurd met Doug?

Herhaal het verhaal van het trio via keuzegebaseerde gameplay en verken de vele wegen van een vertakkende interactieve fictie zonder wrijving. Los toegankelijke, hersenkrakende puzzels op terwijl je meer leert over de paranormale onderzoeker zelf in een verhaal met twee tijdlijnen, geïnspireerd op boeken met keuzes en vertakkende verhalen uit het verleden. Ontcijfer details tussen generaties om eindelijk het boek te sluiten van een zaak die al bijna 30 jaar openstaat.

Gemaakt door romanschrijver Nico Saraintaris en kunstenaar Fernando Martinez Ruppel, volgt Varney Lake zijn voorganger Mothmen 1966 op als het tweede deel van de Pixel Pulps anthologie.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password