Een mythisch beest en meer in Wild Appalachia-update Fallout 76

Bethesda heeft een trailer uitgebracht van de Wild Appalachia-update voor Fallout 76, die nu beschikbaar is. In de update gaan spelers op zoek naar een mythisch beest, komen de legendarische Pioneer Scouts aan b en kunnen eigen dranken gemaakt worden.

Wild Appalachia voegt een aantal nieuwe verhaallijnen toe aan Fallout 76. In ‘Shear Terror!’ onthullen spelers de geheimen van het Appalachia-gebied en worden monsters gescheiden van mythes. ‘Ever Upwards’ vertelt nieuwe verhalen over de Pioneer Scouts en stuurt spelers op avontuur naar de diepste uiteinden van de bossen. Tot slot wordt in ‘Wasted on Nukashine’ het mysterie van de beruchte en illegale Nukashine ontrafelt zodat spelers gebruik kunnen maken van de nieuwe systemen voor brouwen en distilleren.

Verder wordt er een verkoper toegevoegd waar spelers de mogelijkheid hebben om legendarische items in te ruilen, kunnen items verkocht worden in het C.A.M.P. van spelers door middel van automaten en kunnen spelers foto’s maken van hun avonturen met de nieuwe functionele camera. Ook is het tijdelijke Fasnacht Parade-evenement later deze maand te spelen.

Bekijk hier de volledige patchnotes van de Wild Appalachia-update die nu beschikbaar is op alle platformen.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password