Een intense Fantasy Bullet Hell geïnspireerd door Touhou Project lanceert 28 maart op Steam!

Studio Last Credit Games’ debuuttitel Bullet Casters is een onconventionele wave-based shoot’em up die zelfs de meest vaardige fans van het genre zal uitdagen.

Elke stage is hapklaar en zit vol met unieke monsters, elk met hun eigen ingewikkelde schietpatronen die zowel de vaardigheid als het verstand van de speler op de proef zullen stellen.

Als aanvulling op de singleplayer-mode komt Bullet Casters ook met zijn eigen lokale PvP-mode, waarin één speler de rol van aanvaller op zich neemt om te proberen de kasteelpoorten open te breken en de andere speler het kasteel verdedigt door een leger monsters op te roepen (vrijgespeeld in de singleplayer-mode). Elk monster brengt zijn eigen eigenschappen en modifiers met zich mee, waarmee de speler in combinatie met andere monsters zijn eigen bullet hell kan creëren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password