Een Earthlock-avontuur brengt ambachtelijk werk en dierlijke compagnons naar Steam Early Access deze zomer

In een nieuwe trailer die is getoond op Guerrilla Collective, heeft onafhankelijke ontwikkelaar Snowcastle Games onthuld dat het aankomende avontuur over knutselen, piraten dwarsbomen en bevriend raken met dieren, Ikonei Island: An Earthlock Adventure, komt later deze zomer naar Steam Early Access en lanceert op 17 juni in open beta op Steam. Details over de Early Access releasedatum en de roadmap naar een volledige PC, Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S en Xbox One release worden in de nabije toekomst onthuld.

Ikonei Island is geïnspireerd op titels als Animal Crossing en Stardew Valley: An Earthlock Adventure een aantal leuke gameplay-ideeën die deze kleurrijke titel een eigen draai geven. Door vriendschap te sluiten met de plaatselijke fauna en hun unieke vaardigheden te gebruiken om toegang te krijgen tot nieuwe delen van het eiland, krijg je een meeslepend verkenningsmechanisme zoals je nog nooit eerder in dit genre hebt gezien. Je kunt gevaarlijke piratenkampen tegenkomen en het opnemen tegen monsters terwijl je de geheimen van Ikonei Island ontrafelt. En het allerbelangrijkste: verheug je erop dit allemaal samen met je vrienden te doen! Multiplayer is een van de belangrijkste functies die Snowcastle tijdens Early Access aan de game zal toevoegen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password