Eddy Gordo keert terug in TEKKEN 7

Braziliaanse Capoeira combineert dans, acrobatiek en muziek om een gevaarlijke vechtkunst te vormen. Wanneer uitgevoerd door een expert als Eddy Gordo, worden lichaamsdelen gebroken, wordt er bloed gespild en worden gevechten gewonnen in  TEKKEN 7 wanneer de game lanceert op PlayStation 4, Xbox One en pc via STEAM op 2 juni.

Eddy Gordo’s connectie met de Mishima Zaibatsu begon wanneer hij samen met Jin Kazama een geneesmiddel zocht om de ziekte van zijn Capoeira meester te verhelpen. In ruil voor de behandeling zou Eddy zijn dodelijke vechtkunsten hanteren onder Jin’s commando. Helaas voor Eddy kan zelfs de technologie van de Mishima Zaibatsu zijn meester niet helpen en al snel zweert hij wraak te nemen op de Mishima Zaibatsu onder leiding van Kazuya Mishima.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password