Ed Sheeran maakt samen met Pokemon nieuw nummer en videoclip

Veel sterren hebben zich al geuit als megafan van Pokémon. De wereldberoemde muzikant en superster Ed Sheeran heeft samen met The Pokémon Company Group gewerkt aan nieuw nummer, getiteld ‘Celestial’. Dit speciale nummer zal te horen zijn in de met spanning verwachte videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, die op 18 november exclusief uitgebracht zullen worden voor de consoles uit de Nintendo Switch-familie.
De clip van ‘Celestial’ haalt zijn inspiratie uit de fascinatie die Ed tijdens zijn jeugd voor het merk had. In de clip verschijnen enkele van zijn favoriete Pokémon, waaronder Pikachu, Squirtle, Machamp en Snorlax. De clip brengt een gewone dag uit het leven van Ed in beeld en geeft hier een Pokémon-draai aan. De regie was in handen van de bekroonde videoregisseur Yuichi Kodama. De clip bevat een geweldige ‘sketch’ over art direction van Yu Nagaba, wiens stijl doet denken aan de Pokémon-poppetjes die Ed als kind tekende. Hij zit vol verrassingen en neemt de kijkers mee terug naar de eenvoud van hun jeugd, waarin de mogelijkheden onbegrensd leken.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password