EA verkent opties voor remasters oude Command & Conquer-games

Electronic Arts overweegt de oorspronkelijke Command & Conquer-games op pc van remasters te voorzien.

Dat meldt EA-producent Jim Vessella op Reddit. Hij werkte onder andere aan Command & Conquer 3 en Red Alert 3. “We horen jullie: de community wil de franchise terug zien op pc. We verkennen spannende ideeën rondom het remasteren van de klassieke pc-games”, zo vertelt hij.

Command & Conquer bestaat over twee jaar 25 jaar. Volgens Vessella werkt EA nu al aan projecten om dat jubileumjaar te vieren, maar of de remasters daar onderdeel van worden, is nog niet bekend.

EA kondigde eerder Command & Conquer: Rivals aan, een mobiele game in de reeks. Veel fans van het eerste uur waren niet blij met deze aankondiging. Mogelijk dat eventuele remasters fans meer kunnen bekoren.

Vessella laat weten dat EA van plan is de komende weken contact te blijven houden met fans. Of dat betekent dat er aankondigingen rondom nieuwe C&C-games op de planning staan, is niet bekend.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password