EA stelt Full Circle voor, de nieuwe studio die werkt aan de volgende Skate

Vandaag maakt Electronic Arts de oprichting van een nieuwe studio in Vancouver bekend: Full Circle. De studio, met teamleden uit de hele wereld, heeft een geo-divers team en eengeo-diverse cultuur, en focust zich op het ontwikkelen van de volgende evolutie van Skate.

Onder leiding van Daniel McCulloch, die als voormalig hoofd van Xbox Live bij Microsoft een sterke historie heeft in het samenbrengen van spelers met geweldige games, komt het team samen om te gekke ervaringen te creëren en de Skate-franchise naar een hoger niveau te tillen.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password