EA SPORTS FIFA 22 ULTIMATE TEAM krijgt SpecialEffect Charity Kit

De kit zal live gaan in de game op maandag 11 april om 6PM BST, als een beloning voor een wekelijks doel in FUT 22.

SpecialEffect is een liefdadigheidsinstelling uit het Verenigd Koninkrijk die op maat gemaakte control setups levert aan mensen met een lichamelijke handicap die willen genieten van videogames. FIFA is een van de populairste games die worden aangevraagd door mensen die zij helpen.

De kit wordt gelanceerd bij SpecialEffect’s lokale professionele club Oxford United met gasten waaronder begunstigden van de liefdadigheidsinstelling, en een verschijning van de Premier League Trophy door een vriendelijke regeling met EA Sports.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password