EA Sports en LaLiga kondigen uitgebreide nieuwe samenwerking aan

Electronics Arts Inc. en LaLiga, toonaangevend op het gebied van voetbalentertainment, hebben vandaag aangekondigd dat zij een unieke, meerjarige samenwerking zijn aangegaan die beide partijen in staat stelt baanbrekende ervaringen te bieden aan voetbalfans wereldwijd. Vanaf het seizoen 2023/2024 zal de samenwerking tussen EA Sports FC en LaLiga onder meer bestaan uit naamrechten voor alle LaLiga competities, een volledige rebranding van LaLiga met EA Sports inclusief alle logo’s, graphics, lettertypes en andere visuele elementen, terwijl er ook nieuwe in-game integratie, broadcast hoogtepunten en gezamenlijke toezeggingen voor het ondersteunen van grassroots initiatieven zullen worden geleverd.

Deze nieuwe samenwerking omvat de eerste en tweede divisie van LaLiga (de hoogste professionele voetbalcompetities van Spanje), LaLiga Belooft (het jaarlijkse jeugdtoernooi van de competitie) en eLaLiga.

Fans kunnen al jaren ongeëvenaarde authenticiteit in de game ervaren door met hun favoriete LaLiga teams, spelers en stadions te spelen binnen het voetbal-ecosysteem van EA Sports. Met dit partnerschap zullen EA Sports en LaLiga hun samenwerking verdiepen. Naast de samenwerking op het gebied van de naamrechten zullen fans het voordeel ervaren door middel van technologie, gameplayverbeteringen en -ontwikkeling, en voetbalhoogtepunten in de echte wereld. Zowel LaLiga als EA Sports zetten zich in voor grassroots initiatieven om het spel te laten groeien, waaronder het vergroten van de toegankelijkheid, het verbeteren van faciliteiten en nog veel meer initiatieven om fans echt onder te dompelen in de wereld van het voetbal.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password