EA Play komt vanaf morgen naar pc voor Xbox Game Pass-leden

Vandaag heeft Xbox aangekondigd dat vanaf donderdag 18 maart om 23:00 uur, Xbox Game Pass Ultimate- en Xbox Game Pass voor pc leden kunnen profiteren van alle voordelen van EA Play op Windows 10 pc’s. Enkele voordelen zijn:
  • Meer dan 60 van EA’s grootste en beste pc-games zoals Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20, Titanfall 2 en Need for Speed ​​Heat, evenals titels uit enkele van de meest populaire franchises van EA, zoals Battlefield, Madden NFL, Command & Conquer, en De Sims.
  • Op de eerste dag kunnen leden de new-to-Play lijst titel Star Wars: Squadrons spelen op pc en console. Exclusief in-game uitdagingen en beloningen, speciale content voor leden en kortingen op digitale EA-aankopen via EA Desktop (bèta).
  • Toegang tot proefversies van games voor maximaal 10 uur van de meest geliefde franchises en toptitels zoals FIFA 21.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password